logo apat

EL FUTUR DE L´ALIMENTACIÓ I LA GASTRONOMIA CATALANA

VISITA FIRA ÀPAT

25,26 i 27 de març a Tarragona i el 7,8 i 9 d´octubre a Barcelona podràs tornar a gaudir de la fira de l´alimentació catalana. Tres dies d´esdeveniment on els professionals de l´alimentació catalana podreu trobar una amplia varietat de producte de proximitat, activitats, showcooking…i moltes coses més.

QUÈ TROBARÀS A FIRA ÀPAT?

01

Productes de proximitat

Vins, formatges, peix, embotits, arròs, oli,…i molts més.

02

Showcookings i degustacions

Showcookings i degustacions de productes.

03

Darreres tendències en gastronomia

Darreres tendències en gastronomia i alimentació.

04

Speed networking

Speed networking amb grans empreses del sector.

ENTRADES...

Descobreix els productes de proximitat més innovadors, apren dels millors xefs i degusta aliments deliciosos.

Les entrades per a professionals de l’alimentació i la gastronomia catalana són GRATUÏTES.

PROGRAMA

La fira és un espai de networking, intercanvi d’idees i contacte amb les últimes tendències en gastronomia. Hi haurà conferències i demostracions pràctiques a càrrec de professionals que s’han fet un nom al sector de l’alimentació catalana.

Trobareu activitats com:

Masterclass de fermentaciones: innovación y tradición.
– Lov Ferments

Reinventant el concepte de petit fours: financiers de cacahuet amb crema muntada de cacahuet.
– Sofia Janer

Tast transversal de cervesa: del llúpol a la mel i la fusta. – Edu Illa Reinventant el concepte de petit fours: financiers de cacahuet amb crema muntada de cacahuet.
– Sofia Janer

Masterclass de fermentaciones: innovación y tradición.
– Lov Ferments