logo apat

LA FIRA PROFESSIONAL DE L'ALIMENTACIÓ I LA GASTRONOMIA CATALANA

FESTÍ FEST + FIRA ÀPAT BARCELONA


Us presentem una oportunitat única: una col·laboració entre el Festival Festí Fest i la Fira Àpat. Uneix-te a nosaltres en aquesta experiència inoblidable que combina cultura, entreteniment i gastronomia. No deixis passar aquesta oportunitat única d’exposar amb nosaltres al festival i a la fira. Us esperem amb entusiasme!

 

Què és el Festí Fest?

El Festi Fest és una oportunitat imperdible per a tots els amants de la gastronomia local i de proximitat. Aquest festival-mercat, que se celebra a l’Antiga Fàbrica DAMM de Barcelona els dies 14 i 15 de setembre de 2024, reuneix els millors productors locals i ofereix la possibilitat de vendre directament al públic final. Amb una assistència prevista de 10.000 persones, el Festi Fest atrau un perfil d’assistents entre 30 i 55 anys que comparteixen la passió per l’alimentació de proximitat. Les àrees de treball inclouen una àmplia zona d’exposició, una zona de cuina amb tastos i demostracions culinàries, música en directe amb DJ i una zona infantil per a les famílies. No et perdis aquesta oportunitat d’immersió en els sabors, aromes i textures de la nostra cuina local al Festi Fest!

 

Què és la Fira Àpat?

La Fira ÀPAT Barcelona és un esdeveniment inigualable per a tots els professionals de l’alimentació i la gastronomia catalana. Amb lloc al Recinte Firal La Farga de l’Hospitalet els dies 19, 20 i 21 d’octubre de 2024, aquest esdeveniment ofereix una plataforma perfecta per establir contactes professionals. Amb una assistència prevista de 6.000 persones, la fira atrau un perfil divers de participants, incloent botigues, restaurants, distribuïdors, hotels i supermercats. Les àrees de treball inclouen una àmplia zona d’exposició, showcooking en viu, sessions de networking i tallers especialitzats per a professionals. No et perdis aquesta oportunitat d’explorar les últimes tendències del sector i connectar amb altres actors clau de la indústria alimentària catalana a la Fira ÀPAT Barcelona!

 

Objectius del Festí Fest

  • Vendre els teus productes: Al festival podràs  vendre els teus  productes als  assistents.
  • Fer marca: Es difondrà a la principal premsa escrita, ràdio i televisions de Catalunya.
  • Crear comunitat: Aprofita per incrementar els teus seguidors a les xarxes. Vindrà moltíssima gent seguidora del producte de proximitat.
   

  Objectius de la Fira Àpat Barcelona

   • Vendre els teus productes: A la fira podràs  vendre els teus  productes als  assistents.
   • Captar clients: Podràs fer més de  100 reunions  comercials amb  botigues i  restaurants.
   • Fer una activitat: Podràs fer una  activitat o  demostració a la  zona de  showcooking.
   • Agafar idees: La Fira és una font  de idees per els  productors pro-actius.
   • Fer contactes: Feu contactes  amb altres  productors i  col.laboreu en el  futur.

   ¿Vols exposar amb nosaltres a Festí Fest i a Fira Àpat Barcelona?

   La combinació perfecta.

   Formulari de contacte