LA FIRA PROFESSIONAL DE L'ALIMENTACIÓ
I LA GASTRONOMIA CATALANA

Els expositors destacats de la Fira ÀPAT Costa Daurada i Terres de l’Ebre 2025

Reus - Tarragona

Del 10 al 12 de maig de 2025, Reus acollirà una nova edició de la Fira ÀPAT Costa Daurada i Terres de l’Ebre, un esdeveniment gastronòmic que posa en valor els productes de proximitat i els projectes agroalimentaris del territori.

Amb l’objectiu de connectar productors, restauradors, distribuïdors i consumidors finals, la fira ja ha confirmat una interessant varietat d’expositors que representen la diversitat i qualitat del sector alimentari català.

Expositors confirmats fins ara

  • Vins Desantesos: Projecte vinícola amb esperit rebel que aposta pels vins naturals, lliures d’artificis i amb molta ànima.
  • Cava El Mas Ferrer: Tradició i artesania en cada ampolla, amb caves elaborats segons el mètode tradicional.
  • Petrifruit SL: Especialitzats en fruita seca i deshidratada, amb productes 100% naturals i de qualitat.
  • Localboss: Eina digital que ajuda negocis locals a millorar la seva reputació online i a captar més clients.
  • Thermomix: La reconeguda marca de robots de cuina que facilita la preparació de plats saludables, creatius i ràpids.
  • Olivaba: Productors d’oli d’oliva verge extra amb aposta per la sostenibilitat i l’autenticitat.
  • El Café de la Rambla: Cafè de qualitat torrat artesanalment, amb sabor intens i aromes captivadores.
  • Bodegas Yzaguirre: Cellers amb llarga trajectòria, coneguts especialment pels seus vermuts artesans.
  • Aiguabona: Aigua mineral natural procedent de fonts pures del territori, ideal per a l’hostaleria.
  • Aguacate del Ebre: Iniciativa innovadora que cultiva alvocats a les Terres de l’Ebre amb tècniques respectuoses amb el medi ambient.
  • Oli Areté: Oli d’oliva verge extra premium elaborat amb olives arbequines seleccionades.
  • Districat i Gestió SL: Empresa especialitzada en la distribució i logística de productes alimentaris de proximitat.

Més que una fira, una experiència gastronòmica

A banda de l’espai d’exposició, la Fira ÀPAT oferirà showcookings, tastos, tallers i ponències que convertiran el recinte en un autèntic escenari de cultura gastronòmica.

Aquest esdeveniment és una oportunitat única per descobrir nous productes, fer contactes professionals i, sobretot, gaudir del millor de la gastronomia de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Per això, no et perdis la Fira ÀPAT els dies 10, 11 i 12 de maig a Tarragona.
Les entrades ja estan disponibles! Reserva la teva i viu una experiència gastronòmica única al cor del territori.

Formulari de contacte