logo apat

EL FUTUR DE L'ALIMENTACIÓ I LA GASTRONOMIA CATALANA

VISITA FIRA ÀPAT

El 13 i 14 d’abril a Tarragona podràs tornar a gaudir de la fira de l’alimentació catalana. Dos dies d’esdeveniment on els professionals de l’alimentació catalana podreu trobar una àmplia varietat de producte de proximitat, activitats, showcooking… i moltes coses més.

QUÈ TROBARÀS A FIRA ÀPAT?

01

Productes de proximitat

Vins, formatges, peix, embotits, arròs, oli,… i molts més.

02

Showcookings i degustacions

Showcookings i degustacions de productes.

03

Darreres tendències en gastronomia

Darreres tendències en gastronomia i alimentació.

04

Speed networking

Speed networking amb grans empreses del sector.

ENTRADES...

Descobreix els productes de proximitat més innovadors, aprèn dels millors xefs i degusta aliments deliciosos.

Les entrades per a professionals de l’alimentació i la gastronomia catalana són GRATUÏTES.

PROGRAMA

La fira és un espai de networking, intercanvi d’idees i contacte amb les últimes tendències en gastronomia. Hi haurà conferències i demostracions pràctiques a càrrec de professionals que s’han fet un nom al sector de l’alimentació catalana.

TROBAREU ACTIVITATS COM:

Masterclass de fermentaciones: innovación y tradición.
– Lov Ferments

Reinventant el concepte de petit fours: financiers de cacahuet amb crema muntada de cacahuet.
– Sofia Janer

Tast transversal de cervesa: del llúpol a la mel i la fusta. – Edu Illa Reinventant el concepte de petit fours: financiers de cacahuet amb crema muntada de cacahuet.
– Sofia Janer

Masterclass de fermentaciones: innovación y tradición.
– Lov Ferments

TALLERS PARTICIPATIUS

Amb l’entrada a Fira Àpat Tarragona podreu gaudir del nou espai de TALLERS INTERACTIUS, amb inscripció prèvia, i endinsar-vos en nous mons gastronòmics:

🔆 Tast a cegues de vins

🔆 La màgia de les ostres

🔆 Com fer un bon pill pill

🔆 Degustació de DO Cava

🔆 Plantes aromàtiques i medicinals com a font de salut (Dissabte 13 d’abril de 17.00 a 17.45h): Parlareu de com les plantes aromàtiques i medicinals poden ajudar-te a millorar la qualitat de vida. Entrareu en contacte amb diferents plantes del nostre entorn i aprendreu com utilitzar-la de manera segura en el vostre dia a dia. Reconèixereu una planta aromàtica de qualitat i la importància dels principis actius per tal que siguin efectives. Inclou degustació gratuïta

🔆 Mètodes d’extracció de plantes aromàtiques i medicinals (Diumenge 14 d’abril, de 17.00 a 17.45h): Aprendreu a reconèixer plantes aromàtiques i medicinals de qualitat i com utilitzar-les al vostre dia a dia. Us mostraran diferents mètodes d’extració com per exemple, com elaborar una tintura medicinal o un oleat. Per tal que puguis treure el màxim profit a les plantes autòctones del teu entorn, i com incloure-les en els teus hàbits saludables. Inclou degustació gratuïta i showcooking de Tintura medicinal i Oleat.