El 21, 22 i 23 d’octubre a Barcelona podràs tornar a gaudir de la fira de l’alimentació catalana. Tres dies d’esdeveniment on els professionals de l’alimentació catalana podreu trobar una àmplia varietat de producte de proximitat, activitats, showcooking… i moltes coses més.
Descobreix els productes de proximitat més innovadors, aprèn dels millors xefs i degusta aliments deliciosos.
Les entrades per a professionals de l’alimentació i la gastronomia catalana són GRATUÏTES.
La fira és un espai de networking, intercanvi d’idees i contacte amb les últimes tendències en gastronomia. Hi haurà conferències i demostracions pràctiques a càrrec de professionals que s’han fet un nom al sector de l’alimentació catalana.
Trobareu activitats com:
Amb l’entrada a Fira Àpat Barcelona podreu gaudir del nou espai de TALLERS INTERACTIUS, amb inscripció prèvia, i endinsar-vos en nous mons gastronòmics:
Taller de pastisseria irresistible: Delícies sense gluten i veganes (Dissabte 21 a les 17:30h)
Taller interactiu de pastisseria 100% Plant Based i Sense Gluten presentat per la xef Lucila Canero de la Pastisseria La Luciérnaga. Elaboraran un bescuit de temporada amb moniatos i avellanes, i galetes de gingebre. Receptes que podràs replicar fàcilment a casa amb vista a l’època més dolça de l’any.
El Teu Taller Personal de Tall de Pernil (Dissabte 21 a les 18:30h)
Durant aquesta experiència aprendràs quines són les parts més difícils de tallar del pernil i a tallar com un professional per sorprendre a tots els de casa.
El Sorprenent Món del Gelat Artesà (Dissabte 21 a les 19:30h)
Un taller on podran degustar un autèntic gelat artesà i reconèixer el veritable gelat 100% artesà.
L’univers de les ostres: de la història a la taula, del mar al paladar (Diumenge 22 a les 12:30h)
Descobreix la fascinant història i el plaer gastronòmic de les ostres. En aquest taller coneixeràs els seus secrets: origen, varietats, preparació i maridatge amb vins i begudes exquisides. Una experiència gourmet per als amants de la bona taula.
Secrets d’un Taller de Pizzes Artesanes (Diumenge 22 a les 13:30h)
Descobreix la màgia de la massa i tots els seus secrets, elaborant des de 0 l’autèntica pizza romana al taglio. Una massa amb doble fermentació de 48 hores i un mix de farines bio Italianes. ¿Estàs preparat?
Taller d’infusions artesanes (Diumenge 22 a les 16:30h)
Apropa’t al món de les plantes aromàtiques mentre degustes una deliciosa infusió. Coneixeràs les propietats medicinals d’algunes plantes típiques del territori, i aprendràs com utilitzar-les i a fer-ne diferents preparats.
Taller de textures toves: Aprofundeix en el món del gelificant, espessidor i escumant (Diumenge 22 a les 17:30h)
Descobreix la màgia de les textures toves en aquest taller! Aprèn a crear un producte gelificat amb gelatina i agar-agar, a espessir amb midó i xantana, i fins i tot afer una espuma lleugera com l’aire. Uneix-te per viure una experiència culinària única!
Taller d’esferificacions amb mides sorprenents (Diumenge 22 a les 18:30h)
Descobreix el màgic món de les esferificacions en aquest emocionant taller. Aprèn com crear petites obres d’art culinàries amb esferificacions de diferents mides. Una experiència única per a amants de la cuina i apassionats de la gastronomia. No et perdis aquesta oportunitat per convertir-te en un mestre de les esferificacions!
Taller de cuina: crea el teu propi steak tartar a casa (Diumenge 22 a les 19:30h)
Utilitzant vedella de proximitat del Bages, aprendràs a preparar un deliciós i sofisticat steak tartar a la comoditat de la teva llar. Una oportunitat única per experimentar amb sabors frescos i de qualitat.