logo apat

EL FUTUR DE L'ALIMENTACIÓ I LA GASTRONOMIA CATALANA

VISITA FIRA ÀPAT

El 21, 22 i 23 d’octubre a Barcelona podràs tornar a gaudir de la fira de l’alimentació catalana. Tres dies d’esdeveniment on els professionals de l’alimentació catalana podreu trobar una àmplia varietat de producte de proximitat, activitats, showcooking… i moltes coses més.

QUÈ TROBARÀS A FIRA ÀPAT?

01

Productes de proximitat

Vins, formatges, peix, embotits, arròs, oli,… i molts més.

02

Showcookings i degustacions

Showcookings i degustacions de productes.

03

Darreres tendències en gastronomia

Darreres tendències en gastronomia i alimentació.

04

Speed networking

Speed networking amb grans empreses del sector.

ENTRADES...

Descobreix els productes de proximitat més innovadors, aprèn dels millors xefs i degusta aliments deliciosos.

Les entrades per a professionals de l’alimentació i la gastronomia catalana són GRATUÏTES.

PROGRAMA

La fira és un espai de networking, intercanvi d’idees i contacte amb les últimes tendències en gastronomia. Hi haurà conferències i demostracions pràctiques a càrrec de professionals que s’han fet un nom al sector de l’alimentació catalana.

Trobareu activitats com:

Masterclass de fermentaciones: innovación y tradición.
– Lov Ferments

Reinventant el concepte de petit fours: financiers de cacahuet amb crema muntada de cacahuet.
– Sofia Janer

Tast transversal de cervesa: del llúpol a la mel i la fusta. – Edu Illa Reinventant el concepte de petit fours: financiers de cacahuet amb crema muntada de cacahuet.
– Sofia Janer

Masterclass de fermentaciones: innovación y tradición.
– Lov Ferments

TALLERS PARTICIPATIUS

Amb l’entrada a Fira Àpat Barcelona podreu gaudir del nou espai de TALLERS INTERACTIUS, amb inscripció prèvia, i endinsar-vos en nous mons gastronòmics:

Taller de pastisseria irresistible: Delícies sense gluten i veganes (Dissabte 21 a les 17:30h)

Taller interactiu de pastisseria 100% Plant Based i Sense Gluten presentat per la xef Lucila Canero de la Pastisseria La Luciérnaga. Elaboraran un bescuit de temporada amb moniatos i avellanes, i galetes de gingebre. Receptes que podràs replicar fàcilment a casa amb vista a l’època més dolça de l’any.

El Teu Taller Personal de Tall de Pernil (Dissabte 21 a les 18:30h)

Durant aquesta experiència aprendràs quines són les parts més difícils de tallar del pernil i a tallar com un professional per sorprendre a tots els de casa.

El Sorprenent Món del Gelat Artesà (Dissabte 21 a les 19:30h)

Un taller on podran degustar un autèntic gelat artesà i reconèixer el veritable gelat 100% artesà.

L’univers de les ostres: de la història a la taula, del mar al paladar (Diumenge 22 a les 12:30h)

Descobreix la fascinant història i el plaer gastronòmic de les ostres. En aquest taller coneixeràs els seus secrets: origen, varietats, preparació i maridatge amb vins i begudes exquisides. Una experiència gourmet per als amants de la bona taula.

Secrets d’un Taller de Pizzes Artesanes (Diumenge 22 a les 13:30h)

Descobreix la màgia de la massa i tots els seus secrets, elaborant des de 0 l’autèntica pizza romana al taglio. Una massa amb doble fermentació de 48 hores i un mix de farines bio Italianes. ¿Estàs preparat?

Taller d’infusions artesanes (Diumenge 22 a les 16:30h)

Apropa’t al món de les plantes aromàtiques mentre degustes una deliciosa infusió. Coneixeràs les propietats medicinals d’algunes plantes típiques del territori, i aprendràs com utilitzar-les i a fer-ne diferents preparats.

Taller de textures toves: Aprofundeix en el món del gelificant, espessidor i escumant (Diumenge 22 a les 17:30h)

Descobreix la màgia de les textures toves en aquest taller! Aprèn a crear un producte gelificat amb gelatina i agar-agar, a espessir amb midó i xantana, i fins i tot afer una espuma lleugera com l’aire. Uneix-te per viure una experiència culinària única!

Taller d’esferificacions amb mides sorprenents (Diumenge 22 a les 18:30h)

Descobreix el màgic món de les esferificacions en aquest emocionant taller. Aprèn com crear petites obres d’art culinàries amb esferificacions de diferents mides. Una experiència única per a amants de la cuina i apassionats de la gastronomia. No et perdis aquesta oportunitat per convertir-te en un mestre de les esferificacions!

Taller de cuina: crea el teu propi steak tartar a casa (Diumenge 22 a les 19:30h)

Utilitzant vedella de proximitat del Bages, aprendràs a preparar un deliciós i sofisticat steak tartar a la comoditat de la teva llar. Una oportunitat única per experimentar amb sabors frescos i de qualitat.