logo apat

EL FUTUR DE L'ALIMENTACIÓ I LA GASTRONOMIA CATALANA

ACTIVITATS FIRA

Agenda d'activitats de proximitat

Horari provisional, pot estar subjecte a canvis.

FIRA ÀPAT BARCELONA 2023

TALLERS PARTICIPATIUS

Amb l’entrada a Fira Àpat Barcelona podreu gaudir del nou espai de TALLERS INTERACTIUS, amb inscripció prèvia, i endinsar-vos en nous mons gastronòmics:

Taller de pastisseria irresistible: Delícies sense gluten  veganes (Dissabte 21 a les 17:30h)

Taller interactiu de pastisseria 100% Plant Based i Sense Gluten presentat per la xef Lucila Canero de la Pastisseria La Luciérnaga. Elaboraran un bescuit de temporada amb moniatos i avellanes, i galetes de gingebre. Receptes que podràs replicar fàcilment a casa amb vista a l’època més dolça de l’any.

El Teu Taller Personal de Tall de Pernil (Dissabte 21 a les 18:30h)

Durant aquesta experiència aprendràs quines són les parts més difícils de tallar del pernil i a tallar com un professional per sorprendre a tots els de casa.

El Sorprenent Món del Gelat Artesà (Dissabte 21 a les 19:30h)

Un taller on podran degustar un autèntic gelat artesà i reconèixer el veritable gelat 100% artesà.

L’univers de les ostres: de la història a la taula, del mar al paladar (Diumenge 22 a les 12:30h)

Descobreix la fascinant història i el plaer gastronòmic de les ostres. En aquest taller coneixeràs els seus secrets: origen, varietats, preparació i maridatge amb vins i begudes exquisides. Una experiència gourmet per als amants de la bona taula.

Secrets d’un Taller de Pizzes Artesanes (Diumenge 22 a les 13:30h)

Descobreix la màgia de la massa i tots els seus secrets, elaborant des de 0 l’autèntica pizza romana al taglio. Una massa amb doble fermentació de 48 hores i un mix de farines bio Italianes. ¿Estàs preparat?

Taller d’infusions artesanes (Diumenge 22 a les 16:30h)

Apropa’t al món de les plantes aromàtiques mentre degustes una deliciosa infusió. Coneixeràs les propietats medicinals d’algunes plantes típiques del territori, i aprendràs com utilitzar-les i a fer-ne diferents preparats.

Taller de textures toves: Aprofundeix en el món del gelificant, espessidor i escumant (Diumenge 22 a les 17:30h)

Descobreix la màgia de les textures toves en aquest taller! Aprèn a crear un producte gelificat amb gelatina i agar-agar, a espessir amb midó i xantana, i fins i tot afer una espuma lleugera com l’aire. Uneix-te per viure una experiència culinària única!

Taller d’esferificacions amb mides sorprenents (Diumenge 22 a les 18:30h)

Descobreix el màgic món de les esferificacions en aquest emocionant taller. Aprèn com crear petites obres d’art culinàries amb esferificacions de diferents mides. Una experiència única per a amants de la cuina i apassionats de la gastronomia. No et perdis aquesta oportunitat per convertir-te en un mestre de les esferificacions!

Taller de cuina: crea el teu propi steak tartar a casa (Diumenge 22 a les 19:30h)

Utilitzant vedella de proximitat del Bages, aprendràs a preparar un deliciós i sofisticat steak tartar a la comoditat de la teva llar. Una oportunitat única per experimentar amb sabors frescos i de qualitat.