logo apat

EL FUTUR DE L´ALIMENTACIÓ I LA GASTRONOMIA CATALANA

CANELONS CRUIXENTS DE LLAGOSTINS. UN PLAT ESPECTACULAR

Us portem una recepta de la mà de Marta Balada que us deixarà sense paraules: Uns canelons cruixents de llagostins.¡. L’ingredient clau? Els llagostins del Delta de l’Ebre. Buscar matèries primeres..Us portem una recepta de la mà de Marta Balada que us deixarà sense paraules: Uns canelons cruixents de llagostins.¡. L’ingredient clau? Els llagostins del Delta de l’Ebre. Buscar matèries primeres..Us portem una recepta de la mà de Marta Balada que us deixarà sense paraules: Uns canelons cruixents de llagostins.¡. L’ingredient clau? Els llagostins del Delta de l’Ebre. Buscar matèries primeres..Us portem una recepta de la mà de Marta Balada que us deixarà sense paraules: Uns canelons cruixents de llagostins.¡. L’ingredient clau? Els llagostins del Delta de l’Ebre. Buscar matèries primeres..Us portem una recepta de la mà de Marta Balada que us deixarà sense paraules: Uns canelons cruixents de llagostins.¡. L’ingredient clau? Els llagostins del Delta de l’Ebre. Buscar matèries primeres..