logo apat

EL FUTUR DE L'ALIMENTACIÓ I LA GASTRONOMIA CATALANA

Galtes de porc al forn delicioses

Benvolguts/des amants de la cuina catalana, avui us presentem la recepta de les galtes de porc al forn. Del porc, se n’aprofita tot i les galtes són una de les parts més meloses i gustoses del porcí. És un plaer per al paladar i un plat per a compartir en una festa familiar o d´amics.
Galtes-al-forn
Galtes de vedella sobre Galtes-al-forn

Del porc ho aprofitem tot! I avui farem unes galtes delicioses!

Ingredients

  • 4 galtes de porc
  • Puré de verdures
  • Herbes aromàtiques (farigola)
  • Oli d’oliva verge
  • Sal i pebre
  • Vi negre i conyac

Preparació de les galtes de porc

  1. Aquesta recepta la farem posant en una safata un bon raig d’oli d’oliva. Posem les galtes i hi posem una mica més d’oli. Ho enfornem a 250º uns 10 minuts, donant la volta a les galtes.
  2. Quan ja hagin passats uns minuts, les reguem amb el vi negre i el conyac i ho deixem una mica més al forn perquè s’evapori l’alcohol. Quan ja això passat això, reduïm la temperatura a 160º i deixem que es facin durant 90 minuts. Durant aquesta hora i mitja hem d’anar donar voltes a les galtes i regar-les amb el seu propi suc perquè els dos costats es facin bé.
  3. Passats els 90 minuts i veiem que ja estan ben fetes, traiem la safata i enplatem les galtes. Afegim el puré de verdura i escampem herbes aromàtiques per sobre culminant amb una branqueta de farigola al capdamunt. Bon profit!
Visita Fira ÀPAT fent clic aquí

Formulari de contacte