logo apat

EL FUTUR DE L'ALIMENTACIÓ I LA GASTRONOMIA CATALANA

MÉS GASTRONOMIA

FIRA ÀPAT EXPERIENCE,

El dilluns se celebra Fira ÀPAT Experience, el dia més enfocat als professionals de la gastronomia catalana. Amb activitats i ponències exclusives pels professionals i trobades del sector com la III Trobada de gastrobloggers o la trobada feminisme a la cuina.

LA GASTRONOMIA COPROTAGONISTA

La cuina catalana és la coprotagonista de Fira ÀPAT, juntament amb els productes de proximitat. Per aquest motiu, hi ha una gran quantitat de showcookings, masterclass i tallers de cuines durant els tres dies. Especialment dilluns, que se celebra el Fira ÀPAT Experience, de la teoria a la pràctica.

Els xefs de Fira ÀPAT

Fira ÀPAT compta amb la presència de xefs catalans de gran renom que gràcies al seu talent i carisma ajuden a aproximar el producte català al món professional de la gastronomia i la cuina.

EL PLAER DE LA DEGUSTACIÓ

Poques coses sedueixen tant a les persones com un bon espectacle de sabors i olors. Delicioses receptes podran ser degustades pels assistents de la fira en una ruta que mesclarà a la perfecció els productes dels estands amb els platets dels punts de showcooking.

Fira ÀPAT és el present i el futur del sector de l’alimentació catalana. Amb diversos acords de col·laboració i una actitud de pro activitat perseguim, des de 2015, un objectiu molt clar:

Impulsar entre tots els productes catalans!