logo apat

LA FIRA PROFESSIONAL DE L'ALIMENTACIÓ I LA GASTRONOMIA CATALANA

TREBALLA AMB NOSALTRES

Uneix-te a l’equip d’assistència de Fira ÀPAT!

Estàs buscant una oportunitat emocionant per formar part d’un esdeveniment excepcional i ajudar a crear una experiència memorable per als assistents? Fira ÀPAT està buscant persones compromeses i entusiastes per unir-se al nostre equip d’assistència durant els dies de l’esdeveniment.

En aquest paper clau, seràs el rostre amable que donarà la benvinguda als assistents, resoldrà les seves consultes i garantirà que gaudeixin d’una experiència suau i memorable. Les teves responsabilitats inclouran:

  • Donar la benvinguda als assistents i proporcionar-los informació sobre l’agenda, les activitats i les instal·lacions de l’esdeveniment.
  • Resoldre consultes i proporcionar assistència en temps real per garantir la satisfacció dels assistents.
  • Col·laborar amb altres equips de l’organització per garantir el bon funcionament de l’esdeveniment en tot moment.
  • Mantenir l’ordre a les àrees designades i respondre a les necessitats imprevistes que puguin sorgir.

Oferim:

  • Una oportunitat única per formar part d’un esdeveniment destacat i adquirir experiència en un entorn dinàmic i estimulant.
  • Formació i suport continu per part del nostre equip.
  • Remuneració competitiva i possibilitat de desenvolupament professional.

Si tens habilitats excel·lents de comunicació, una actitud positiva i estàs disposat a treballar en un entorn actiu i canviant, contacta amb nosaltres.

No perdis aquesta oportunitat d’unir-te a nosaltres i ser part de la màgia de Fira APAT durant l’esdeveniment! Esperem amb interès conèixer-te i treballar junts per crear una experiència inoblidable per als nostres assistents.

Formulari de contacte