logo apat

EL FUTUR DE L'ALIMENTACIÓ I LA GASTRONOMIA CATALANA

ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA PER A FIRA ÀPAT BARCELONA'23

El 21, 22 i 23 d’octubre vine a Fira ÀPAT Barcelona a conèixer els millors productes de proximitat catalans. A més, gaudeix de les novedoses activitats i showcookings i inscriu-te als tallers participatius que més t’agradin. Aquesta vuitena edició de Fira ÀPAT Barcelona se celebrarà al recinte firal de La Farga de L’Hospitalet i ve carregada de novetats. No t’ho pots perdre!

IMPULSEM ENTRE TOTS ELS PRODUCTES CATALANS!

UNA FIRA PLENA D'ACTIVITATS

Una oportunitat pel teu negoci

Coneix a productors i empreses d’arreu de Catalunya en un mateix lloc.
Vine a Fira ÀPAT

Tendències de cuina 2023-2024

Estigues al corrent de les últimes tendències i del que vindrà al sector.
Vine a Fira ÀPAT

Els millors xefs catalans

Els cuiners del futur

Les noves generacions donen un cop a taula i renoven el sector
Vine a Fira ÀPAT

Prepara la teva botiga

Contacta amb els productors directament per tenir els millors productes.
Vine a Fira ÀPAT

IMPULSA EL TEU NEGOCI

FIRA ÀPAT MILLORA EL TEU ESTABLIMENT

Tendències - Productes - Activitats - Coneixements

ENS UNEIX UN OBJECTIU

IMPULSAR ELS PRODUCTES CATALANS

Sostenibilitat - Economia - Futur - Proximitat - Qualitat

VIU I IMPULSA LA PROXIMITAT

Aliments Catalans

Productors Propers

Activitats In Situ

Professionals com tu

Economia local

Sostenibilitat

Prepara't la visita

No perdis l’oportunitat d’extreure grans resultats a la Fira Àpat d’enguany. T’animem a que preparis la teva visita revisant totes les oportunitats que la fira t’ofereix:

  • Més de 100 expositors
  • Més de 70 activitats
  • Un ampli ventall de tallers interactius
  • Taules de networking

TOTS ELS SECTORS
DE FIRA ÀPAT

Agrícola

Café

Carns i embotits

Conserves
i preparats

Dolços

Vins i caves

Olis

Lactis

OBJECTIU 2030

COMPROMESOS EN AJUDAR ELS
PROJECTES DE QUALITAT

D’acord amb l’agenda 2030, a Fira ÀPAT estem compromesos a col·laborar per aconseguir els objectius establerts. Treballem per promoure l’agricultura sostenible, així com modalitats de consum i producció sostenibles. Impulsem els productors innovadors que cooperen amb aquests mateixos propòsits, així com aquells projectes liderats per dones.

NOTÍCIES I RECEPTES

Les principals novetats en aliments pel 2024

En els darrers anys, s’ha accelerat el desenvolupament dels aliments, tant a nivell domèstic com a industrial. La producció d’aliments d’alta qualitat està en augment, juntament amb els aliments que promouen la salut i la disposició dels aliments més saludables.

LLEGIR MÉS >
El vermut de Reus a Fira ÀPAT Tarragona

El vermut de Reus: el rei de l’aperitiu

La ciutat pot presumir de la seva història en la comercialització a l’exterior d’aquests productes de qualitat Actualment, la tradició d’anar a prendre el vermut encara és viva entre la ciutadania. A Reus s’elaboren vuit marques de Vermut de Reus:

LLEGIR MÉS >

PATROCINADORS

INSTITUCIONS

L’objectiu de Cafès Pont és servir un producte de qualitat als seus clients

Cafès Pont és un dels patrocinadors de Fira ÀPAT Tarragona! Si ets un amant dels productes de proximitat, no dubtis a descarregar-te les entrades.

Sobretot s’impliquen a transmetre els valors que els defineixen com a empresa per a mantenir la filosofia d’esforç i dedicació. Així doncs, persegueixen la innovació i s’adapten a les noves necessitats dels consumidors.

Cafès Pont s’adapta a les noves necessitats dels consumidors

Campanyes actuals de Cafès Pont

Treballen amb metodologies cada vegada més sostenibles i redueixen la petjada de CO₂. Per aquest motiu, contribueixin a un futur més ecològic, social i responsable. A més, Cafès Pont aposta per envasos més sostenibles i que no generin residus, com per exemple els packagins 100% reciclables.

D’una banda, disposen de panells solars d’autoconsum, que proveeixen les instal·lacions d’energia fotovoltaica. Es tracta d’una energia renovable i neta, generada directament pel sol, de manera que no produeix pol·lució tèrmica ni emissions de carboni. Aquesta mesura permet una important reducció anual d’emissions de gasos CO₂, així com una reducció considerable del consum energètic.

D’altra banda, també han iniciat un procés de substitució de la il·luminació, tant en les àrees de producció com de les oficines, per llums LED de baix consum. Inclús han reemplaçat progressivament per vehicles híbrids de la flota utilitzada per al servei tècnic i la distribució.

Història de Cafès Pont

Des dels inicis de Cafès Pont sempre han perseguit un mateix objectiu: servir un producte de qualitat als seus clients. Tenen contacte amb els productors de cada origen, reben el cafè verd a la seva fàbrica de Sabadell on torren i tracten cada blend per aconseguir el millor resultat. Finalment, un equip humà dedicat a oferir a la clientela el màxim de facilitats perquè no s’hagin de preocupar de res, acaba de culminar el servei que ofereixen.

Armand i Feliu Pont són els dos germans que van iniciar el camí de Cafès Pont l’any 1952. Nascuts a Amèrica, eren fills d’una família de comerciants de Sabadell. De nens van venir a Sabadell per acabar-s’hi quedant. Des de ben petits van tenir contacte amb el comerç, quan ajudaven a casa amb el negoci de la fabricació i venda de sabó.

Armand i Feliu Pont són els dos germans que van iniciar Cafès Pont

El 1952 van decidir guanyar-se la vida emprenent un nou negoci que constava d’una petita botiga al mateix Carrer Sant Antoni. Feliu, amant de la música, va vendre el seu saxo i amb el que en va treure va comprar els primers sacs de cafè. Mentre ell torrava, venia i repartia cafè als locals d’hostaleria més emblemàtics de la ciutat, el seu germà Armand s’encarregava de la compra de cafè verd en origen i també duia la comptabilitat.

Junts van aconseguir crear una empresa forta que es regia sota el principal lema de servir un producte de qualitat als seus clients. Així va ser com des dels seus inicis s’han guanyat la confiança de milers d’establiments que arreu del territori encara creuen en ells.

Procés d’elaboració de Cafès Pont

Primer de tot, ofereixen formacions als clients perquè puguin millorar la seva tècnica, estar al dia de les novetats i oferir el producte amb la millor presentació. Els venedors setmanalment porten el producte necessari per al consum de cada client. Compten amb un equip de servei tècnic preparat per a sortir a reparar qualsevol avaria que sorgeixi. L’equip humà es caracteritza per la seva capacitat de reacció ràpida i eficient que en cas de qualsevol contratemps atén i soluciona els imprevistos.

Per tant, a Cafès Pont cuiden el procés d’elaboració d’inici a fi, mitjançant un control exhaustiu de qualitat. La tradició i la innovació s’uneixen per a culminar cada producte. Diàriament ajusten, regulen i torren cada blend amb maquinària d’última generació per a oferir sempre el millor resultat.

La tradició i la innovació s’uneixen per a culminar cada producte

Curiositats de Cafès Pont

La demanda domèstica de cafè en gra ha crescut un 60%. La marca ha incrementat la seva presència en grans cadenes de supermercats —Alcampo, Esclat-Bon Preu, Sorli, Condis, entre d’altres— i ha millorat la venda de cafè destinat al consum domèstic per Internet. A més, les màquines de Cafès Pont ja estan disponibles a través de la pàgina web, les quals per la seva introducció es té un paquet de cafè com a regal en la compra d’una màquina.

Les màquines de Cafès Pont ja estan disponibles a la web

Finalment, l’empresa Cafès Pont ja disposa d’una delegació a Oslo (Noruega). La companyia també té distribuïdors a Bratislava (Eslovàquia) i Amsterdam (Països Baixos). La següent escala serà França, on està fent una recerca activa per comptar amb un soci distribuïdor. També està valorant la seva expansió pel continent asiàtic, on la demanda de cafè ha augmentat considerablement en els darrers anys.