logo apat

EL FUTUR DE L'ALIMENTACIÓ I LA GASTRONOMIA CATALANA

CLUB DE PRODUCTORS CATALANS DE FIRA ÀPAT

Diseño sin título (14)

Benvingut/da al Club Fira ÀPAT, un espai exclusiu per als participants compromesos que han estat part de les edicions FAT23, FAB23 i participen a FAT24 i FAB24. Estar al Club Fira ÀPAT et brinda una sèrie d’avantatges pensats especialment per impulsar el teu negoci i consolidar la teva presència en el món empresarial. Aquí tens algunes de les raons per unir-te:

Avantatges del Club Fira ÀPAT:

  1. Formacions Especialitzades: Accés a formacions detallades sobre aspectes crítics per al teu negoci, com botigues en línia, logística eficient, estratègies d’atracció a les botigues en línia i altres temes rellevants per al teu sector.

  2. Descomptes en Altres Fires del Grup: Beneficia’t de descomptes exclusius per a la participació en altres fires organitzades pel grup Fira ÀPAT, ampliant així les teves oportunitats de fer negoci i crear connexions.

  3. Assessorament en Subvencions: Comptaràs amb orientació i assessorament especialitzat per a la identificació i aplicació d’oportunitats de subvenció que poden impulsar el creixement i la innovació del teu negoci.

  4. Participació en Networkings: L’oportunitat d’intercanviar idees, establir connexions i col·laborar amb altres membres del Club Fira ÀPAT en esdeveniments exclusius de networking.

  5. Internacionalització del Negoci: Guies pràctiques i recursos per a la internacionalització del teu negoci, ajudant-te a navegar amb èxit en mercats internacionals i ampliar la teva presència global.

Com Unir-se al Club Fira ÀPAT:

Si has participat a les edicions FAT23, FAB23 i planejes ser part de FAT24 i FAB24, et convidem a unir-te al Club Fira ÀPAT i aprofundir en aquesta experiència exclusiva. Mantingues atent/a a les nostres comunicacions per rebre més informació sobre com fer-ho i començar a gaudir dels avantatges que ofereix el Club. Estem emocionats d’acompanyar-te en el teu camí cap al èxit empresarial.

Formulari de contacte