logo apat

LA FIRA PROFESSIONAL DE L'ALIMENTACIÓ I LA GASTRONOMIA CATALANA

Vermuts Miró: una tradició amb caràcter remarcat

Vermuts Miró és un dels patrocinadors de Fira ÀPAT Tarragona

Des dels seus inicis continuen mantenint la Fórmula Original amb un sabor i aroma únics

Vermuts Miró és un dels patrocinadors de Fira ÀPAT Tarragona! A més, faran un tast de vermut orgànic el dilluns 27 de març de 12:30 h a 13:30 h. Si ets un amant dels productes de proximitat, no dubtis a descarregar-te les entrades.

Tots els productes que elaboren són reconeguts pel seu sabor i aroma únics. Des dels seus inicis continuen mantenint les Fórmules Originals, una acurada selecció d’herbes aromàtiques naturals mediterrànies i alpines. A més, prioritzen la qualitat de les primeres matèries i compten amb la gran experiència de les quatre generacions d’elaboradors.

El Vermut de Reus es va començar a elaborar de manera tradicional i casolana per moltes famílies i, a hores d’ara, té un prestigi reconegut a tot Europa. Aquesta beguda ha tingut un paper clau en el desenvolupament econòmic de la ciutat i ha posicionat Reus al mapa com un referent al mercat dels vermuts, juntament amb París i Londres.

Aquesta beguda ha tingut un paper clau en el desenvolupament econòmic

Campanyes actuals de Vermuts Miró

En primer lloc, després de desenvolupar en els darrers tres anys un pla per ampliar la seva capacitat, Vermuts Miró es vol centrar aquest 2023 a millorar el seu posicionamentals mercats. Per això, un dels eixos és l’acord de distribució per al canal horeca amb Grupo La Navarra.

En segon lloc, Vermuts Miró dona suport activament al Pacte Mundial de les Nacions Unides, implementant accions que contribueixen als Objectius de Desenvolupament Sostenible. Saben que és important tenir un planeta saludable que aculli ecosistemes sostenibles i estructures socials fortes i resilients. Per aquest motiu, treballen en diferents àmbits com a part del seu Pla de Responsabilitat Social Corporativa.

En tercer lloc, Miró Organic Reserva és un vermut que es preocupa que tots els ingredients siguin ecològics. Es tracta del primer vermut 100% ecològic elaborat seguint la fórmula original i amb ingredients naturals certificats, des del vi base fins als més de 40 botànics que formen part de la maceració. És un vermut fresc i complex, amb notes mentolades, balsàmiques i records d’espècies com la canyella, el cardamom o els fruits secs.

Història de Vermuts Miró

Els orígens de Vermuts Miró es remunten al 1914 a Cornudella de Montsant (Priorat, Espanya). La família Miró engegava el primer celler especialitzat en la fabricació de vins aromatitzats i de licor, principalment a granel. Anys més tard, el 1957, l’empresa es va traslladar a Reus. Gràcies a Emilio Miró Salvat es van especialitzar en la fabricació de productes envasats i, sobretot, en l’elaboració del tradicional Vermut de Reus.

Gràcies a Emilio Miró Salvat es van especialitzar en elaborar el Vermut de Reus

L’any 2014, l’empresa va fer 100 anys d’història. A més, segueixen amb la mateixa passió que als seus inicis i aprofiten tots els coneixements transmesos en secret de generació en generació. Fan servir la Fórmula Original, basada en la selecció acurada dels millors ingredients i la saviesa de combinar-los.

Modernitat de Vermuts Miró

Des de Vermuts Miró estan convençuts que la seva centenària tradició no està renyida amb la modernitat. Així que, a fi d’estar a l’altura de l’actualitat, han fet diferents salts qualitatius en la gestió de processos i logística. Això els ha permès ampliar significativament la seva xarxa de distribució.

La forma tradicional d’elaboració es complementa amb la implantació de l’última tecnologia quant a sistemes de filtració, estabilització i envasament. D’aquesta manera, Vermuts Miró és una empresa capdavantera al sector i està present a més de trenta països. Sempre conserven el know how adquirit durant dècades per mantenir les propietats i qualitat del producte, tal com s’elaborava fa 80 anys.

Amb el pas dels anys, no només la marca sinó també la gamma de vermuts s’ha expandit en diferents productes i formats per arribar a un públic cada cop més diversificat. Actualment, la família de vermuts Miró la conformen el Vermut Bianco, Rosso, Extra Dry, Fusion, Organic, Reserva i Gran Reserva.

Receptes amb Vermuts Miró

Recepta fàcil d’elaborar: Tàrtar de gamba marinat amb soja i Vermut Miró Bianco.

Tàrtar de gamba marinat amb soja i Vermut Miró Bianco

Ingredients:

  • 12 gambes
  • Oli
  • Soja
  • Vermut Miró Bianco

Elaboració:

Aquesta és una recepta fàcil, bona, gustosa i ideal per a qualsevol ocasió.

Primer de tot, cal pelar les gambes; retirar-los el filet negre i tallar-les a daus petits. S’ha de vigilar a no destrossar les gambes.

Després, cal agafar un bol per posar les gambes tallades; afegir-hi un raig d’oli d’oliva verge extra DOQ Siurana; la soja; el Vermut Miró Bianco i barrejar-ho amb molt de compte que les gambes no quedin en una pasta.

La millor manera de presentar el plat és utilitzant un motlle en forma circular pel tàrtar de gamba i acompanyat d’unes torrades finetes de pa.

Formulari de contacte