La salsa romesco del Camp de Tarragona: un sabor únic
El nom de la salsa romesco significa barrejar i remoure diversos ingredients El romesco és una salsa de color ataronjat o vermell, espessa i amb
El vi del Priorat: un referent en tot el món
La DOQ Priorat exporta un 70% dels seus vins als mercats internacionals, sobretot als Estats Units i Suïssa Les vinyes del Priorat tendeixen a adaptar-se
El cava del Penedès: un producte únic, pur i intens
Cada any s’elaboren 200 milions d’ampolles de cava al Penedès i han estat seleccionades com les millors del món En tota història l’inici és emocionant
L’avellana de Reus: la més dolça i autòctona
Tarragona genera aproximadament el 90% de la producció espanyola d’avellanes i és el tercer productor mundial L’avellana és la llavor comestible del fruit de l’avellaner
Els calçots de Valls: un ingredient típic de Tarragona
La Indicació Geogràfica Protegida (IGP) marca la gran qualitat dels calçots produïts a la província de Tarragona Aquest plat típic de la gastronomia catalana és
L’arròs del Delta de l’Ebre: un producte de proximitat
Cada any es cultiven al voltant de 135.000 tones d’arròs que s’utilitzen sobretot a la gastronomia catalana El Delta de l’Ebre és la localització d’un